Muut tapahtumapaikat

Etsitkö ryhmällesi erilaista vaihtoehtoa kokouksen tai virkistyspäivän pitopaikaksi. Halaatko hemmotteluja tai Lapin tunnelmaa etelästä? Tahdotko saada luonto- ja arkkitehtuurielämyksen saman katon alta vai ehkä ryhmällesi liikkumisen vapauden ja kulkea saunalla ja paljulla varustetulla bussilla paikasta toiseen.


Suomen Luontokeskus Haltia

Haltia - Suomen luontokeskus, avasi ovensa kesän 2013 korvilla Nuuksion kansallispuiston kainaloon.

Haltian upeat näyttelyt johdattavat katsojan Suomen kauneimpien maisemien ääreen ennen näkemättömällä tavalla.

Onpa puuelementtirakenteinen rakennus myös ainutlaatuinen julkisrakennus Suomessa. Luontokeskus sopii mainosti myös virkistys- ja TYKY-päivien järjestyspaikaksi.

Aktiviteetiksi voi valita esimerkiksi Haltian aarre- ohjelman, joka johdattelee hauskalla tavalla osallistujat Nuuksion järviylängölle GPS-laitteiden avulla. Ohjelmaan kuuluvat myös pääsy Haltian näyttelyihin sekä nokipannukahvit ja leivonnaiset osallistujille metsälaavulla. Ohjelmaan liitettävissä näyttelyopastus ja ruokailut.

Lue lisää Suomen luontokeskus Haltiasta www.haltia.com


Kannonnokka

Kallionkolo, Kannonnokan uniikki, osittain kallioon louhittu kivisauna, on valmis ottamaan saunojat pehmeiden löylyjen syleilyyn.
Terassilla kallionjyrkänteen reunalla saunojia odottavat poreallas ja kuumavesipalju, joka tarvittaessa toimii myös kylmävesialtaana.
Lempeät löylyt, viilenevä ilta, tumma tähtitaivas, höyryävä hengitys, rentouttavat poreet… Tästä ei saunakokemus paremmaksi muutu.

Kannonnokkaan voi valita ohjelmaksi GPS-aarrejahdin, pienen melontaretken tai pidemmän Kannonnokka-Porvoon keskusta, tiimikisat, yrttiretket, yrttikylvyt ja sauvakävelyretket.

Tutustu Kannonnokkaan www.kannonnokka.com


Vanha navetta

Porvoonjoen varrella, Kerkkoossa, sijaitsee uniikki kokous- ja juhlatila Vanha Navetta. Jokainen yksityiskohta on huolella mietitty, oli sitten kysymys ruoka-annoksista tai sisustuksesta.
Vanhassa Navetassa nykypäivän tekniikka kohtaa vuosikymmenten takaisen miljöön – mutta onneksi hyvin piilotettuna. Älä siis suotta pelkää joutuvasi kilpahuudantaan päresonnimme kanssa, tekniikkamme avulla puhujan ääni kuuluisi jopa ihan oikean sonnilauman mylvinnän ylitse.

Vanhan navetan ympäristössä onnistuvat tiimikisailut, erikoiskisat, joissa lajeina mm. onkilaitteen teko tuohesta ja onkikisa, pienet melontaretket, yrttiretket, yrttijalkakylvyt ja "ongelmaa kerrakseen" eli pulmia sisätiloissa.

Tutustu Vanhaan Navettaan www.kannonnokka.com

 


Hellimö

Nimi voi kertoa jo paljon, Hemmottelukeidas Hellimössä todella hellitään, mieltä ja kehoa. Orimattilan vanhassa Kehräämössä sijaitsevasta Hellimöstä löytyvät suolahuone, infrapunasauna, matalaäänipeti, kirkasvalohoito ja saunamaailma ja ne ovat vain osa hyvän olon keidasta. Hellät hoidot yhdistettyinä Elämyksen Taian ulko-ohjelmiin takaavat monipuolisen ja taatusti virkistävän päivän. Mukaan voi liittää terveysluentoja, Maria Drockilan kynttiläpajassa kynttilänvalantaa ja tietysti herkulliset ruuat.

Ohjelmaksi voi valita esimerkiksi villiyrttiretken, tiimikisat, jotka ovat mannaa suomalaiselle kisavietille tai enemmän ryhmäytymiseen painottuvat ohjelmat.
Tutustu Hellimöön www.hellimo.fi


Hirvihaaran Golf

Hirvihaaran Golf on 18-reijän vaihteleva golf-rata Mäntsälän Hirvihaarassa. Mielenkiintoinen rata on mielekäs niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin pelaajalle. Lämpimänä päivänä janon voi sammuttaa avarat maisemat omaavalla isolla terassilla.

Hirvihaaran Golf ja Elämyksen Taika ovat paketoineet oivan ohjelman aktiiviseen virkistyspäivään. Osallistujat voivat valita golfradan haasteet tai lähteä Elämyksen Taian melontaohjaajan kanssa Mustijoen laineille.

Hirvihaara on lähellä: Helsingin keskustasta tai Lahdesta matkaan kuluu alle tunti, Hyvinkäältä puoli tuntia ja Porvoosta noin kolme varttia.

Vietä unohtumaton aktiivipäivä Hirvihaaran Golfissa ja Mustijoella.

Tutustu Hirvihaaran Golfiin lisää www.hirvihaarangolf.fi

Lataa Golfaten ja Meloen Hirvihaarassa -esite tästä: golfaten_tai_meloen.pdf


Camping Messilä

Lahdessa sijaitseva Messilä Camping taipuu monenlaiseen juhlaan, kokoukseen tai virkistävän päivän pitopaikaksi. Alueella on ravintola, joka on myös kokouskäytössä, mökkejä, kota, kesäkautena juhlalato, johon mahtuu sadan hengen porukka pitämään tukikohtaa tai ruokailemaan.

Messilä Campingiin voi saapua myös vesiteitse Lahdesta.

Messilä Campingissa voi ohjelmaksi valita esimerkiksi tiimikisat, jotka hauskuuttavat varmasti koko porukkaa, luonto- ja yrttiretket, kalastuslautta-retken, Gymstick-sauvakävelyretket. Katso myös muu ohjelmatarjonta.

Tutustu Messilään lisää osoitteessa www.messila.fi


VIP Sauna

Haluatko, että elämyksellinen päivä alkaa jo työpaikkasi ovelta? VIP-sauna on bussi, jossa voi pitää niin pienen kokouksen, matkustaa mukavasti, laulaa karaokea, saunoa tai kylpeä kylpytynnyrissä.

Elämyksen Taika tekee yhteistyötä VIP-saunan kanssa, mikä mahdollistaa saunan tuomisen mukana ohjelmapalvelun luokse.
Koska mahdollisuuksia on monia, niin ota yhteyttä, ja suunnitellaan juuri teille elämyksellinen päivä!

Kurkkaa VIP-saunan sivuille www.vipsauna.fi