Kokoushotellit

Kun etsit paikkaa useamman päivän kokoukselle tai koulutukselle tai etsit suurempia tiloja, niin tutustu yhteistyökumppaneihimme kokous- ja kongressihotellien kategoriasta. Kokoushotelleista löytyvät niin auditoriot tai suuret kokoustilat, suuret ruokailutilat kuin useat erikokoiset kokoustilat sekä tietysti hotellin palvelut!


Krapi

Tuusulanjärven kulttuurimaiseman ytimessä sijaitseva perinteikäs ja palveleva hotelli- ja ravintolakokonaisuus tarjoaa ryhmällesi upeat puitteet tapahtumien järjestämiseen ympäri vuoden. Täyden palvelun paikasta löydät kaikki tasokkaat palvelut: ravintolat, saunat, hotelli sekä ohjelmapalvelut.

Krapihovin ravintoloissa rakkaudella valmistetut ja huolella mietityt annokset muistetaan pitkään. Rannan savusauna sulkee saunojat rentouttavaan lämpöönsä antaen elämyksen. Muutaman askeleen päässä voi virkistyä järven syleilyssä. Hotelli Krapissa yöpyy isompikin ryhmä. 25 kahden hengen huonetta sekä 1 yhden hengen huone on sisustettu kutsuvasti maalaisidylliseen henkeen.

Suuri ja puistomainen piha-alue mahdollistaa suurenkin ryhmän aktiivisen päivän. Tuusulan maineikas Rantatie lähtee aivan Krapin pihasta. Gymstick-sauvakävelyretket Rantatiellä ja lähiympäristössä on hauska tapa tutustua kulttuuriympäristöön yhdistäen liikunnanriemun. Melonta- ja linturetki Tuusulajärvelle vie ryhmän tarkkailemaan lintuja niiden luonnollisessa ympäristössä. Mukana retkellä on lintu- ja melontaopas ja tiirailua helpottavat kiikarit ja kaukoputket. Amazing Game @ Krapi on juuri oikea ohjelma menoa ja meininkiä haluavalle ryhmälle. Talvella voimme pystyttää lapinkodan järven rantaan, paistella nuotiolettuja, juoda aitoa nokipannukahvia sekä antaa tulen rauhoittavan lepatuksen viedä arkiset ajatukset kauas pois.

Kysy myös muita ohjelmia tai tutustu koko ohjelmatarjontaan tästä->

Tutustu Krapiin www.krapi.fi


Rantapuisto

Hotelli Rantapuisto on Helsingin Vuosaaren Ramsinniemen kainalossa merellisissä maisemissa. Hotellin oma hiekkaranta, nurmialueet sekä Merirastilan ulkoilualue muinaisrantoineen tarjoavat mainiot puitteet virkistävän päivän viettoon.

GPS-aarremysteeri vie ryhmät hauskalla tavalla katsomaan alueen luontonähtävyyksiä sekä tuo liikunnan iloa päivään unohtamatta mysteerin tuomaa jännitystä. Hauska Team-ellys- tiimikisa sytyttää ryhmän kuin ryhmän iloiseen tunnelmaan, samalla piristäen ryhmähenkeä. Jääpä vielä työpisteellekin vietäväksi rakennuspalikoita toimivampaan työyhteisöön.
Elämyksen Taian iloiset ja ammattitaitoiset oppaat pitävät huolen ryhmän turvallisuudesta ohjelman alusta loppuun saakka.

Rantapuisto tarjoaa:

 • edustavan auditorion 300 hengelle
 • 10 kokoustilaa sekä erilaisia ryhmätyötiloja
 • merinäkymällä varustetun ravintolan
 • kaksi tilausravintolaa
 • saunatilat ja rantasaunan takkatiloineen
 • messuhallin
 • 200 ilmaista parkkipaikkaa
 • 70 majoitushuonetta


Tutustu Hotelli Rantapuistoon www.rantapuisto.fi


Kulttuurikeskus Sofia

Kulttuurikeskus Sofia

Helsingissä, Kallvikinnimessä sijaitseva Kulttuurikeskus Sofia on erinomainen paikka elämyksellisen päivän tukikohdaksi. Herkulliset ruuat höystettynä nykyaikaisilla kokouspalveluilla ja rentouttavilla oheisohjelmilla tarjoavat vastapainon kiireiseen arkeen.

Kallvikinniemen luonnonsuojelualueet, niityt, hiekkarannat ja erikoinen historia luovat raamit luontoretkelle. Opas vie ryhmän silokallioille jääkauden jäljet kertovat ikiaikaista tarinaa. Niemen niittyalue on matala ja siitä on nähtävissä hyvin maankohoaminen ja merestä irtautumisen vyöhykkeet. Yli sata vuotta vanhat männynjärkäleet kurottelevat kohti taivasta jylhinä ja arvokkaina suojellen juurella kasvavia mustikkamättäitä.

Ohjelmaksi voi valita myös GPS-aarremysteerin, joka johdattaa joukkueet niemelle etsimään vihjeitä ja samalla voi ihailla maisemia.

Luonnonyrttisessä jalkakylvyssä saa kesän tehoaineet ympäri vuoden. Samalla opas kertoo villiyrteistä, perinteisistä käytöstä ja paljastaa ehkä antiikin ajan lemmenjuoman ohjeenkin.

Kulttuurikeskus Sofia tarjoaa:

 • 220 paikkaisen auditorion
 • kokoustiloja
 • majoitusta 90 hengelle
 • ravintolan ja retroklubin
 • saunatilat, rantasauna, uima-allas

Tutustu Kulttuurikeskus Sofiaan www.sofia.fi


Hotelli Nuuksio

Hotelli Nuuksio Siikajärven rannalla on yksi porteista Nuuksion kansallispuistoon. Niinpä hotelli Nuuksion päivä kannattaa olla aktiivinen ja luonnontäyteinen. Kokoukset ja vaikkapa usean päivän kurssit onnistuvat Hotelli Nuuksion tiloissa loistavasti, nykyaikaisissa tiloissa ja mukavissa majoitushuoneissa. Rantasaunan lämmöstä voi pulahtaa vilvoittelemaan järven viileyteen. Eksoottista ruokailua tarjoaa erähenkinen kota. Tiukan kokouspäivän päätteeksi kannattaa suunnata luontoon, sillä metsä antaa voimia ja jaksamista pitkään. Oppaan luotsaamana voidaan tehdä patikkaretki turvallisesti, mutta myös mielenkiintoisesti tarinoiden värittämänä. Syksyllä voidaan tutustua paremmin metsän antimiin, marjoihin ja sieniin ja keväällä villiyrtteihin.

Vaikka luonto avautuu aivan hotellin takapihalta, suuret piha-alueet ja nurmialueet mahdollistavat kirmaamisen myös hotellin läheisyydessä. Jos mielii kisailua suurella K:lla, niin ison ryhmän valinta on ehdottomasti Amazing Game, jossa tarvitaan rahtunen rohkeutta, vikkeliä kinttuja, erätaitoja, ammuntatarkkuutta ja tietysti hoksottimia. Hotelli Nuuksiossa järjestämme myös hauskat tiimikisat joissa ryhmäkoko voi olla 8-150, monomölkkyturnaukset, Gymstick-sauvakävelyretket, GPS-suunnistukset ja melontaretket.