Ohjelmakokonaisuudet

Vihreästä virkistystä, valmennuksesta voimaa - vietä päivä inspiroivassa ympäristössä

Uudista tiimisi ja työyhteisösi valmennuksessa samalla kun luonto lahjoittaa omat hyvinvointivaikutuksensa. Lähde luonnonhelmaan ja pois arjen maisemista tilaan jossa mieli je keho lepäävät. Sarvikodassa teillä on aikaa ja avaruutta työskennellä rauhassa työyhteisönne tai tiiminne kehittämisen parissa. Organisaatiokonsultti ja työyhteisövalmentaja Sanna Mäkipää kipparoi päivän valmennusosuuden valitsemassanne teemassa. Luonnon hyvinvointivaikutuksille heittäydytään alttiiksi Elämyksen Taian osuudessa, vaihtoehtoisesti Mustijoen pienellä melontaretkellä tai luontoretkellä, joka on väritetty Metsämieli-harjoituksilla ja maaemon hyvinvointivinkeillä.

Valmennuspäivään kuuluvat valmennuksen ja luontoaktiviteetin lisäksi kota-aamiainen, lounas ja iltapäivän nokipannukahvit letun tai tikkupullan paistoineen. 
Lue lisää Sarvikodasta tästä -> ja valmentajasta Sanna Mäkipäästä tästä-> 

Suositeltava ryhmäkoko 5-30
Sopii normaalikuntoisille.

Haltian Aarre 
Haltia - Suomen luontokeskus, avasi ovensa kesän 2013 korvilla Nuuksion kansallispuiston kainaloon. Haltian upeat näyttelyt johdattavat katsojan Suomen kauneimpien maisemien ääreen ennen näkemättömällä tavalla. Onpa puuelementtirakenteinen rakennus myös ainutlaatuinen julkisrakennus Suomessa. Luontokeskus sopii mainosti myös virkistys- ja TYKY-päivien järjestyspaikaksi. Aktiviteetiksi voi valita esimerkiksi Haltian aarre- ohjelman, joka johdattelee hauskalla tavalla osallistujat Nuuksion järviylängölle GPS-laitteiden avulla. Ohjelmaan kuuluvat myös pääsy Haltian näyttelyihin sekä nokipannukahvit ja leivonnaiset osallistujille metsälaavulla. Ohjelmaan liitettävissä näyttelyopastus ja ruokailut. 
Lue lisää Suomen luontokeskus Haltiasta tästä-> 
Katso myös luontoretket tästä->

Suositeltava ryhmäkoko 5-50 
Sopii normaalikuntoisille.

Kokouspäivä Sälinkään kartanossa Mäntsälässä
Valmispaketti on oivallinen valinta, jos ei ole paljon aikaa selvitellä eri vaihtoehtoja. Tähän on paketoitu mukavasti niin kokous, ruokailut sekä kokouksen kevennysosuus. Miljöö on mitä mahtavin, vuoden 2008 Uusmaalaisen kylän sydämessä, Kilpijärven rannalla sijaitseva kartano huokuu historiaa. Aamupäivällä aherretaan kokouksessa ja iltapäivällä huolletaan tiimin ryhmähenkeä yhteistyökykyä parantavien leikkimielisten kisailulajien parissa. Päivään kuuluu: kokoustilat, aamukahvit suolaisella tai makealla palalla, lounas kartanon lounaspöydästä, tiimikisailu sekä iltapäivän kahvit makealla taikka suolaisella palalla. 
Lue lisää Sälinkään Kartanosta tästä->

Suositeltava ryhmäkoko 10-50 


Hemmottelua ja hyvää oloa Orimattilan kehräämöllä
Hemmottelukeidas Hellimö tarjoaa ryhmällesi vapaavalintaisia hoitoja, jotka virkistävät mieltä ja kehoa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ihoa hellivä ja astmaa hoitava suolahuone, Äänisenaallot, matalataajuinen syvähieronta tai joku muu ihanista hoidoista. 
Päivään voi liittää myös kynttilänvalantaa Maria Drockilan kynttiläpajassa ja yrttiretken luonnonyrttineuvojan kanssa. 
Lue lisää Hemmottelukeidas Hellimöstä  tästä->
Suositeltava ryhmäkoko 8-80 


Golfaten ja meloen Hirvihaarassa
Mäntsälän Hirvihaara kutsuu aktiivisen päivän viettoon golfin ja melonnan pariin. Osallistujat voivat valita lajikseen joko golfin vaihtelevalla radalla tai melonnan erämaisella Mustijoella. Melontaretken aikana nautitaan nokipannukahvit eväineen kodassa. Ohjelmaan on myös liitettävissä ruokailut tai Hirvihaaran kartanon palvelut. 
Lue lisää tästä esitteestä