Kisailut ja teambuilding

Kisailut sytyttävät ryhmän iloiseen meininkiin! Yhteistyötä hauskasti vahvistavat lajit auttavat aktivoimaan ryhmän toimivuutta. Tiimikisailut lähentävät työtovereita ja parantavat työilmapiiriä.

Kisailut sopivat hyvin kokouspäivän kevennykseksi, jolloin happihyppely ja ajatusten lepo tiukan kokouksen lomassa tekee terää tai virkistyspäivän ohjelman yhdeksi osaksi. Tiimikisailu on myös mainio tapa aloittaa projekti tai uuden työryhmän toiminta.

Tiimikisailu
 
 
 
 
tässä ohjelmassa kuulu suomalainen kisahenkisyys pääsee oikeuksiinsa. Lajien voittoon tarvitaan tiimin sisäistä yhteistyötä, tarkkuutta, nopeutta ja hoksottimiakin härnätään. Voittajaksi selviytynyt joukkue palkitaan ja saa roppakaupalla mainetta ja kunniaa koko vuodeksi!
Amazing Game
 
 
 
 
tässä on se kisailujen kunkku, joka kysyy ryhmiltä nopeutta, uskallusta, hetkeen heittäytymistä ja yhteen hiileen puhaltamista! Vauhtia ei tästä ohjelmasta puutu! Lyömätön vaihtoehto rohkealle ryhmälle! Suositeltava ryhmäkoko 50-150. Toteutuspaikkoja mm. Krapi, Hotelli Siikaranta
Tiimitaito-kisa
 
 
 
ohjelma, jossa pääpaino on ryhmäytymisellä ja tiimihengen kohottamiseen tähtäävillä tehtävillä kuitenkaan unohtamatta mukavaa meininkiä ja hymyhuulia. Sopii hyvin uudelle ryhmälle tai yhteishengen palauttajaksi.
Monomölkky- turnaus
 
 
 
 
mitä tapahtuu kun perinteinen saappaanheitto ja mölkky yhdistetään? Se on monomölkky! Tämä nopeatempoinen turnaus sopii paikkaan, jossa aikaa on käytettävissä vähän ja osallistujia paljon. Kesto 1-2 tuntia ja suositeltava ryhmäkoko 100-300.
Luontotiimikisaa
 
 
Luontotiimikisassa on elementtejä niin luontoretkestä kuin tiimikisasta. Joukkueet kisaavat luontopainotteisissa tehtävissä Nuuksiossa samalla nähden Nuuksion luontoa.
Äijäilykisa
 
 
 
jokaisen kisalajin voittajajoukkue kuittaa itselleen viimeiseen tehtävään helpottavan välineen. Lajeja mm. juomankaato, puhallusputkiammunta ja murikkapetanque. Sopii pienelle ryhmälle.
TiimiRuletti
 
 
 
 
on peli, jossa ruletin johdattamana kisataan eri lajeissa. Jokainen TiimiRuletin kuvake vastaa yhtä tehtävää. Suurin osa tehtävistä on nopeatempoisia. Sopii pienelle ryhmälle, joka on esimerkiksi aiemmin osallistunut Tiimikisaan. Suurin ryhmäkoko noin 20 osallistujaa
Pikkujoulun iloittelu
 
 
 
 
toteutetaan sisätiloissa ja vaikkapa korkokengät jalassa! Hauskoja kisailulajeja, jossa mm. rakennetaan munasuojus, kaadetaan yhteistyöllä juomat mukeihin ja selitetään palikkarakennelmia kilvan vastustajajoukkueen kanssa. Lämmittelee mukavasti ryhmän pikkujouluiseen tunnelmaan.

Tiimikisailun lajit ovat kaikki toisistaan poikkeavia, vaikkakin yhteistä niille on se, että ne ovat hymyt esiin kirvoittavia ja varsin riemukkaita.

 

Suositeltava ryhmäkoko riippuen kisailusta 4-150
Sopii normaalikuntoisille. Osa lajeista sopii myös liikuntarajoitteisille.