Ohjelmat

Ohjelmakirjosta löytyy

  • suurta seikkailumieltä vaativia ohjelmia
  • leikkimielistä kisailua ja tiimitaitoja kehittäviä ryhmäytymisohjelmia
  • rauhallista nauttimista luonnosta vaikka patikoiden tai meloen
  • kasvi- ja sieniretkiä
  • liikunnasta iloa ja hyvinvointia
  • ohjelmapaketit, jonka jälkeen vatsa ja mieli kiittää

Löydä ohjelmista oma suosikkisi tai ota yhteyttä niin veistellään ryhmällenne oma, toimiva, näköisenne ohjelmakokonaisuus.
Ammattitaitoista ja turvallista palvelua Teille, olkaa hyvä!

 


 

Kevään ja kesän kinkereihin

Haltian aarre GPS-aarremysteeri


Lähde joukolla aarretta etsimään ja mysteeriä ratkomaan! Löytyykö vihje vainen vainiolta; kätköt kallion koloista vai aartehet alati alangoilta?

Haltian aarteessa yhdistyvät niin luonnossa liikkuminen, ongelmaratkaisu, yhdessä tekeminen ja pisteenä iin päällä vielä nuotiokahvit leivonnaisineen metsälaavulla. Täydellinen ohjelma työhyvinvointipäiviin.

Lue lisää ohjelmat sivuiltamme.


Amazing game

Tarvitsette rahtusen enemmän rohkeutta, himpun verran enemmän vauhtia ja kisahenkeä tähän kisaan. Jos tunnistit oman ryhmäsi, oikea valinta on Amazing Game. 

Suositeltava ryhmäkoko 50-150


Villiä voimaa- villiyrttiretki

Keväällä luonto pullistelee villejä herkkuja. Luonnonyrtit ja- vihannekset odottavat kerääjiä. Mutta mitä kerätä lautaselle? Mitä pitää ottaa huomioon keräämisessä ja miten valmistaa ruuaksi? Helpot vinkit villinpään keittiöön.


Team-ellys ja Thorin Vasara tiimikisat

Edelleenkin suosittu ohjelma kokouspäivän kevennykseksi, virkistyspäivän ohjelmaksi tai pikkujoulun piristykseksi. Hauskat tiimikisat ei vaadi kovaa kuntoa ja voidaan toteuttaa lähes paikassa kuin paikassa. Thorin Vasara on se astetta miehekkäämpi kisa.

Lue lisää tästä->